Dyrekød fra New Zealand

Dyrekød fra New Zealand - naturligt, velsmagende og sundt!

 

New Zealand er ikke kun kendt for sin storslåede natur, men også for sit moderne landbrug, der har store græsarealer til sit dyrehold - en stor fordel også, når det gælder hjorteavl. Dyrene opdrættes under strenge kvalitetskrav - uden brug af hormoner eller steroider. Ikke overraskende er dyrekød fra New Zealand velsmagende og sundt. Derudover har kødet et lavt fedt-, kolesterol- og kalorieindholdet og har en lækker, milde aromatiske smag. Klik her for at få oplysninger om næringsindholdet i forhold til andre former for kød og fiskeprodukter.

 

Øriget New Zealand i det sydvestlige Stillehav ("den skønneste plet på jorden") har mindre end 4 millioner indbyggere og en smuk og varierende natur. Takket være dobbelt-øens isolation i Stillehavet er landet blevet forskånet for mange skadedyr og kvægsygdomme, som landbrug og dyreavl i andre dele af verden har været plaget af. Derudover egner New Zealand sig på grund af sit græslandskab til et dyrevenligt opdræt.

 

Med det newzealandske dyrekød får du del af den storslåede newzealandske natur.

 

Udover de geografiske og klimatiske fordele, der er ved New Zealand, garanterer strenge kvalitetskrav, at konsumenter i hele verden får et førsteklasses produkt. Kravene gælder for det samlede hjorteopdræt og er suppleret af individuelle programmer, foretaget af de enkelte producenter. Kvalitetsprogrammerne omfatter alle produkt- og salgsniveauer - lige fra opdræt på gården til transport, forarbejdning og opskæring.

 

Klik her for yderligere informationer om hjorteavl og vildtforarbejdning i New Zealand.