Hertenvlees uit Nieuw-Zeeland

Hertenvlees uit Nieuw-Zeeland: natuurlijk, licht verteerbaar en gezond!

Nieuw-Zeeland is niet alleen beroemd voor zijn grandioze natuur, maar ook voor een vooruitstrevende landbouw met uitgestrekte weidearealen voor het fokken van dieren, een groot voordeel ook bij het fokken van herten. Dit gebeurt volgens strenge kwaliteitscriteria: er wordt volledig afgezien van het gebruik van hormonen of steroïden. Het is dus geen wonder dat hertenvlees uit Nieuw-Zeeland gezond en licht verteerbaar is. Bovendien is het vet-, cholesterol en caloriearm en overtuigt het door zijn mild-aromatische smaak. Voor gegevens over de voedingswaarde vergeleken met andere vis- en vleesproducten: klik hier.

 

Het eilandenrijk Nieuw-Zeeland in de zuidwestelijke Stille Oceaan ("het mooiste einde van de wereld") heeft minder dan 4 miljoen inwoners en is gezegend met een wondermooie en veelsoortige natuur. Het is te danken aan de isolatie van het dubbeleiland in de Stille Oceaan dat het land gespaard is gebleven van ongedierte en besmettelijke veeziekten, die in andere delen van de wereld landbouw en veeteelt teisteren. En met zijn weidse graslandschappen is Nieuw-Zeeland natuurlijk ideaal voor het dierenwelzijn.

 

Met Nieuw-Zeelands hertenvlees hebt u deel aan de fantastische Nieuw-Zeelandse natuur.

 

Naast de geografische en klimatologische voordelen van Nieuw-Zeeland garanderen strikte kwaliteitsstandaarden, geldig voor de hele landbouwtak van de hertenkweek en vervolledigd door individuele programma's van de afzonderlijke producenten, aan de consument in de hele wereld een topproduct. De kwaliteitsprogramma's omvatten alle productie- en commercialiseringsstappen: van het kweken op de boerderij over het transport, de verwerking en het in porties verdelen.

 

Voor meer informatie over de hertenteelt en wildverwerking in Nieuw-Zeeland: klik hier.